House of the Dragon için 3. Sezon müjdelendi

HBO Programlama ve Drama Serileri ve Filmleri Başkanı Francesca Orsi, “George [R.R. Martin], Ryan [Condal] ve diğer tüm harika yapımcılarımız, oyuncu kadromuz ve ekibimiz, House of the Dragon’un muhteşem ikinci sezonu ile kariyerlerinde yeni zirvelere ulaştılar,” dedi.

HBO, House of the Dragon’un üçüncü sezonu hakkında henüz detaylı bilgi vermedi ve bir çıkış tarihi açıklamadı. Ancak, HBO gibi ağların yeni sezonlar yayınlanmadan önce dizileri yenilemesi, özellikle yayın döneminde alışılmadık bir durum değil. The Last of Us gibi diğer dizilerde de benzer bir strateji uygulanmıştı.

Geçen yıl, Orsi, House of the Dragon’un dört sezondan fazla sürebileceğini söylemişti. Bu serinin ilham kaynağı olan Fire & Blood kitabının yazarı Martin ve dizi sorumlusu Condal’ın, yazarlar grevi başlamadan önce dizinin nerede sonlandırılacağını tartışacaklarını belirtmişti. Yazarlar Birliği’nin yapay zekaya karşı koruma sağlanması konusunda anlaşmaya varmasıyla, bu grev 23 Eylül 2023’te sona erdi.

Yenileme duyurusu, George R.R. Martin’in bir blog yazısında HBO’nun bir başka Game of Thrones yan dizisi olan Ten Thousand Ships’i de hayata geçirdiğini doğrulamasından iki gün sonra geldi. Martin, Kraliçe Nymeria ve Rhoynar’ı konu alan bu prequel için oyun yazarı Eboni Booth’un yeni bir pilot üzerinde çalıştığını belirtti.

Bu yeni projeler ve duyurular, Game of Thrones evreninin genişlemeye devam edeceğini gösteriyor. House of the Dragon’un üçüncü sezonu için resmi detaylar açıklanmamış olsa da, hayranlar bu yeni sezonda da büyük heyecan ve entrikalarla karşılaşacaklarını umuyorlar. HBO’nun bu stratejik hamleleri, izleyicilerin ilgisini canlı tutmayı ve yeni içeriklerle geniş bir izleyici kitlesine hitap etmeyi hedefliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir