Kaçakların Marmaris keyfi bir gün bile sürmedi

Kenan GÜRBÜZ

Yasadışı yollardan Yunanistan’a gitmek için Muğla’nın Marmaris İlçesine gelen Suriyeli ve Afgan uyruklu kaçaklar Çamdibi Mahalle Muhtarlığının güvenlik kameralarına yakalandı.

Polis ekipleri güvenlik kameralarına yakalanan Afgan ve Suriye uyruklu 29 kaçak ve 2 organizatörü gözaltına aldı.

Yakalanan kaçaklar Göç İdaresine teslim edilirken adliyeye sevk edilen 2 insan kaçakçısından 1’i tutuklandı. 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Marmaris’in Çamdibi Mahalle Muhtarı Sezer Kılıç, kameraya yakalanan Afgan ve Suriyeli kaçakları görünce şaşkınlığını gizleyemediğini anlatarak, “Muhtar olarak görevi yapıp durumu yetkililere anında bildirdim Polis ekipleri tamamını yakalamış. Mahallemizde güvenlik kamerası sayısını artıracağız” dedi.

JANDARMA 41 GÖÇMEN YAKALAMIŞTI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün Jandarma ekipleri tarafından durdurulan bir kamyonun kasasında yakalanan 41 düzensiz göçmeni yasa dışı yollardan yurt dışına çıkarmaya çalışan iki göçmen kaçakçılığı şüphelisi tutuklanmıştı.

Muğla’nın Datça İlçesine seyir halinde olan 34 CET 11 plakalı bir kamyon Datça yolu üzerinde Hisaroönü Karakol noktasında Jandarma ekipleri tarafından durdurulmuştu. Kamyon kasasında yapılan aramada bir çocuk ve 41 düzensiz göçen ile iki göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir