Yeni GTA Oyunu Netflix Abonelerine Özel ve Ücretsiz Olabilir!

Oyun, hatta tüm eğlence sektörünün en büyük markalarından olan Grand Theft Auto’nun ha geldi ha gelecek diye heyecanla beklediğimiz oyunu GTA 6 yoldayken Netflix cephesinden oldukça ilginç bir hamle var.

Oyun dünyasıyla içli dışlı olmayanların dahi namını bildikleri bir seri GTA.

İlk oyunuyla ta 1999 yılında karşımıza çıkan seri o zamandan bu güne kadar çok değişti. Üçüncü oyunuyla birlikte üçüncü boyuta da geçen serinin yıldızı ise bu andan sonra daha da parlamaya başladı ve Vice City’di, San Andreas’tı derken çıkışının üzerinden geçen 10 koca yıla rağmen hala çok satanlar listelerinin tepelerinde gördüğümüz GTA 5 ile tanıştık.

Şimdilerde ise gözümüz GTA 6 için yollarda.

Geçtiğimiz aylarda büyük sızıntılarla ilk detayları ortaya çıkan GTA 6’nın geliştirilme aşamasında olduğunu ve yakın sayabileceğimiz bir zaman aralığında karşımıza çıkabileceğini biliyoruz. Oyuncuların büyük beklentilerle yolunu gözledikleri GTA 6 haricinde seri ile alakalı farklı planlar da var gibi görünüyor.

Seriye gözünü dikenlerden biri de Netflix. Yeni bir GTA oyunu Netflix aboneleri için ücretsiz olarak, bu platformda yayınlanabilir!

Wall Street Journal kaynaklı bir habere göre Netflix gözünü GTA serisine çevirmiş durumda. Haberde GTA serisinin yayıncısı olan Take-Two ile yapılmak istenen olası bir anlaşmadan bahsedilirken planların şimdilik hala tartışıldığına da değiniliyor.

GTA 6 yolda demiştik, peki Netflix abonelerine özel ücretsiz olacak bu GTA oyunu GTA 6 mı sorusu insanın aklının bir köşesinden geçiyor elbette.

Cevap elbette hayır. Oyun dünyasının belki de en çok beklenen oyunu GTA 6’nın yalnızca Netflix abonelerine özel olabilmesi hayli uçuk bir ihtimal. Bunun yanında daha gerçekçi konulardan konuşmak gerekirse bildiğiniz üzere Netflix Games en azından şimdilik yalnızca mobil cihazlar üzerinden oynanabilecek oyunlar içermekte. Bu bağlamda düşünüldüğünde Netflix Games kütüphanesine eklenecek yeni GTA oyunun da bir mobil oyun olacağını söylemek zor değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir